73-ти ден от руската инвазия в Украйна.  Всичко по темата: Руската инвазия в

...
73-ти ден от руската инвазия в Украйна. 
Всичко по темата:
Руската инвазия в
Коментари Харесай

ДЕН 73 ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА: САЩ отпуска нова военна помощ

73-ти ден от съветската инвазия в Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5058
Проследете най-важните вести в развиване:

09:35
Ангел Найденов: Как по-точно украинските танкове ще дойдат у нас за ремонт? Това е нереалистично


Формално видяно, има къде у нас да се ремонтира украинска техника, тъй като заводите ни са насочени към ремонт на руски мостри. Не разбирам обаче по какъв начин ще се реализира самата логистика на украинската техника към България. Това разяснява в утринния блок на bTV някогашният министър на защитата Ангел Найденов.
Копирано
08:59
Байдън беседва по телефона с Трюдо за спора в Украйна


Американският президент Джо Байдън и канадският министър председател Джъстин Трюдо са разискали по телефона взаимните старания за даване на помощ за Украйна, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на Белия дом.
Копирано
08:48
Съветът за сигурност на Организация на обединените нации одобри първата си резолюция за Украйна, която буди озадачение


Съветът за сигурност на Организация на обединените нации е съумял да одобри първата си резолюция за Украйна, съобщи Би Би Си.
Копирано
07:57
Продължава евакуацията от " Азовстал "


И през днешния ден продължава задачата по изтегляне на украинските жители, които към момента се намират в стоманодобивния цех "Азовстал ", в украинския град Мариупол. Това става с посредничеството на Организация на обединените нации и Международния комитет на Червения кръст.
Копирано
07:28
Англия дава над 280 генератора на Украйна


Британското държавно управление разгласи, че ще даде 287 мобилни генератора на Украйна в допълнение на към този момент предоставените 569 генератора, съобщи Ройтерс.
Копирано
06:35
Суитшъртът на Зеленски бе продаден на търг в Лондон за 90 хиляди паунда


Прословутият масленозелен суитшърт на украинския президент Володимир Зеленски бе продаден на търг в Лондон за сумата от 90 000 английски лири (110 000 щатски долара), оповестява английският в. "Дейли телеграф ".
Копирано
06:26
Байдън: Отпускаме нова военна помощ за Украйна


Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи разпределяне на нова военна помощ за Украйна, с цел да се бори тя против съветската инвазия. Помощта включва по-специално артилерийски снаряди и радари, предадоха международните организации.
Копирано
06:19
Италия конфискува яхта за 700 млн. $, приписвана на Путин


Италианското държавно управление разпореди конфискацията на първокласна яхта на стойност към 700 милиона $, за която се предполагаше, че може да е на съветския президент Владимир Путин, предадоха международните организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР